Cégtörténet

     Az építőipar piacán a kapuk, ajtók, tokok és meghajtások tekintetében a Hörmann név egyet jelent a minőségi termékekkel. Cégünk Európában piacvezető pozícióval büszkélkedhet. Mindezt egy családi vállalkozás több évtizednyi folytonos növekedésével érte el, melyet az innováció, a minőség garanciája és a vásárlóközelség jellemez. A Hörmann-csoportot ma a cégalapító August Hörmann unokáinak és dédunokáinak harmadik és negyedik generációja vezeti. A társaságot személyesen Thomas J. Hörmann, Martin J. Hörmann, valamint Christoph Hörmann irányítja.

Innovatív termékek

innovation15.jpg    A mai vállalkozás alapkövét az előző évszázad 50-es éveiben, az akkor újdonságnak számító billenő garázskapuk, a Berry-kapuk, ipari gyártásával tették le. A garázsokba  és ipari épületekbe  a helytakarékos, függőlegesen nyíló szekcionált kapuk gyártása az 1960-as években, egy jövőbe mutató fejlesztés eredményeképpen, kezdődött el. A termékpaletta azóta konzekvensen bővült. Ma már magába foglalja az ismert klasszikus redőny-, harmonika-, tűzgátló- és gyorskapukat, kapumeghajtásokat és vezérléseket, valamint a rakodástechnikai rendszereket, tűz- és füstgátló nyílászárókat, bejárati- és beltéri ajtókat, előtetőket és tokokat is

Nemzetközi növekedés

international15.jpg

    A Hörmann csoport Európa vezető ajtó- és kapugyártója. Több, mint 15 millió kapu került legyártásra és kiszállításra a cég 1935. évi alapítása óta. Az Európában, Észak-Amerikában és Ázsiában található 26 specializált gyáregység több, mint 6000 dolgozója fejleszti és gyártja a kiváló minőségű kapukat, ajtókat, ajtótokokat és meghajtásokat, lakossági és ipari célú felhasználásra. A világszerte működő Hörmann-csoport székhelye a németországi vesztfáliai kisváros, Steinhagen. A még mindig családi kézben lévő vállalkozás legutóbbi éves forgalma meghaladta az 1 milliárd Eurót. A több, mint 30 országban létrehozott 80 saját értékesítési pont, valamint a kereken 35 további államban működő, sok száz szerződött szakkereskedő szerte a világon a legrövidebb utat garantálja a gyártóhoz a Hörmann-vásárlóknak. 

A Hörmann Hungária Kft. évszámokban

1991. az alapítás éve

1994. Dobó Katica utcai iroda

1998. Irodák a Módusz irodaházban a Könyves Kálmán körúton

2002. Iroda és raktárbázis Szigetszentmiklóson

2006. Raktárkapacitás bővítése

2011. Irodabővítés és bemutatóterem átadás a 20 éves Hörmann Hungáriánál


Copyright © 2024 Hörmann Hungária Kft.
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.