Impresszum

A tartalomért felel:
Hörmann Hungária Kft.

Cím: 2310 Szigetszentmiklós, Leshegy u. 15.
Képviseli: Szujó László ügyvezető

Telefon: +36 24 525100
Email: info@hormann.hu

Cégbejegyzés: Bejegyezve a cégnyilvántartásban.
Cégbíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 13-09-092496
Adószám: 10587751-2-213

A webfejlesztésért és a tárhelyszolgáltatásért felelős szolgáltató:

Across Média Kft.
Cím: 1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49.
Webcím: www.across.hu
Email: info@across.hu
Adószám: 14253287−2−42

A tartalom miatti felelősség

Szolgáltatóként felelősek vagyunk ezen webhelyek tartalmáért. A szolgáltatók azonban nem kötelesek arra, hogy folyamatosan monitorozzák a benyújtott vagy tárolt információkat, illetve, hogy törvénytelen tevékenységekre utaló bizonyítékokat keressenek. Az információk eltávolítására, vagy az információk használatának letiltására vonatkozó jogi kötelezettségeknek eleget teszünk. Ilyen esetben a felelősségünk csak egy konkrét törvénysértésről való tudomásszerzés időpontjától áll fenn. A törvénytelen tartalmakat a róluk történt tudomásszerzésünket követően azonnal eltávolítjuk.

A hivatkozások miatti felelősség

Ajánlatunk külső harmadik felek webhelyeire mutató hivatkozásokat tartalmaz. Ezen webhelyek tartalmára nincsen befolyásunk, ezért ezeket a tartalmakat nem tudjuk kontrollálni. A hivatkozott webhelyek szolgáltatói vagy rendszergazdái mindenkor felelősek saját tartalmaikért.

A hivatkozott webhelyeknek a lehetséges törvénysértések szempontjából történő ellenőrzésére a hivatkozás létrehozásakor került sor. A hivatkozás létrehozásának időpontjában törvénytelen tartalmakat nem mutattak ki. A hivatkozott webhelyek tartalmainak állandó monitorozását a törvénysértésre utaló ésszerű jelzések nélkül nem lehet előírni. A törvénytelen hivatkozásokat a róluk történt tudomásszerzésünket követően azonnal eltávolítjuk.

Szerzői jog

A szolgáltatók ezen webhelyeken megjelentetett tartalmaira és összeállításaira a szerzői jogi törvények vonatkoznak. A szerzői jogi törvény hatályán kívül eső reprodukálás, szerkesztés, terjesztés, vagy bármilyen felhasználás esetén a szerző vagy a kezdeményező írásos engedélye szükséges. Ezen webhelyek letöltései és másolatai csak magáncélú felhasználásra engedélyezettek.

Tartalmainknak a kezdeményező engedélye nélküli, üzleti célra történő felhasználása tilos. Harmadik felek szerzői jogait tiszteletben tartjuk, ha és amennyiben ezen webhelyek tartalmainak kezdeményezője nem a szolgáltató. Harmadik felek jelen webhelyen található hozzájárulásai ilyenként vannak megjelölve. Ha azonban a szerzői jog bármilyen megsértését észleli, kérjük, tájékoztasson bennünket. Az ilyen tartalmakat azonnal eltávolítjuk.

Copyright © 2024 Hörmann Hungária Kft.
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.